- Baixa
- 15 min
- 4 Pers
150 g de chocolate branco Froiz Prostres, para fundir
30 g de chocolate negro Froiz Prostres, para fundir (para os ollos e a boca)
Papel vexetal ou bandexa antiadherente
Lava os amorodos e sécaos moi ben con papel de cociña (o chocolate non se adhire se están húmidos).
Funde o chocolate branco ao baño maría ou no microondas (en intervalos de 20 segundos, removendo cada vez).
Suxeita cada amorodo polas follas e mergúllao no chocolate branco, cubríndoo case por completo.
Colócaos sobre papel vexetal e deixa que o chocolate se asente formando unha pequena base redonda (simulará a “capa” da pantasma)
Cando o chocolate branco endureza un pouco, usa o chocolate negro fundido (cunha manga fina ou un escarvadentes) para debuxar os ollos e a boca da pantasma.
Deixa arrefriar 15 minutos na neveira antes de servir. Consello: Podes usar chips de chocolate para os ollos se prefires evitar o paso do chocolate fundido. Tamén podes engadir un toque de esencia de vainilla ao chocolate branco para potenciar o sabor.
SÍGUENOS EN
NEWSLETTER
Calidade ao mellor prezo
Por favor, introduce tu código postal: