Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Monstros de pementos

Pequenos monstros aterradores para un delicioso Samaín.

Monstros de pementos

Pequenos monstros aterradores para un delicioso Samaín.

Ingredientes

  • 4 pementos
  • 300 g de carne picada
  • 1 cebola picada
  • 1 dente de allo picado
  • Aceite de oliva
  • 2 culleradas de pulpa de tomate
  • Sal
  • Pementa
  • Queixo mozzarella ao gusto

Elaboración

  1. Lavar os pementos e cortar a parte superior. Retirar as sementes e a pel branca. Reservar a parte superior dos pementos.
  2. Poñer un pouco de aceite de oliva nunha tixola e engadir a cebola e o allo. Déixase refogar un intre e engádese a carne picada.
  3. Salpimentar ao gusto e engadir a pulpa de tomate. Remover e deixar cocer. Cando estea listo, envolva a carne co queixo mozzarella.
  4. Preparar os pementos. Cun pequeno coitelo facer os ollos e unha boca de medo. A continuación, engádese a carne preparada e finalmente os
    pequenos monstros están listos para servir.
  5. Truco ou trato? Feliz Samaín!

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas