Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Empanada follado espinacas e queixo cabra

Esta receita é fácil e sinxela de preparar. O seu sabor é intenso pero moi saboroso.

Empanada follado espinacas e queixo cabra

Esta receita é fácil e sinxela de preparar. O seu sabor é intenso pero moi saboroso.

Ingredientes

Elaboración

  1. Preparamos o recheo. Para iso poñemos as espinacas nunha tixola e as salteamos cun chorrito de aceite de oliva. Cando estean listas engadimos a nata líquida e deixamos reducir a lume medio.

  2. Deixamos repousar este recheo e preparamos o follado. Estendemos os follados e cortamos cada unha en catro partes, en total oito cadrados. Reservamos catro desas bases.
  3. Cortamos o rulo de cabra en catro toros e poñémolos sobre os catro cadrados, a continuación o recheo de espinacas. Pintamos os bordos das bases con ovo batido e tapamos coas outras bases. Apertamos para que queden ben pechados e pintamos todo por encima con máis ovo batido.
  4. Enfornamos a 180ºC uns 20 minutos ou ata que estean dourados. E… servimos, preferiblemente, quente.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas