Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Dourada guisada con mexillóns e patacas

Descobre como preparar un prato exquisito de dourada guisada con mexillóns e patacas. Non te perdas esta receita que combina mariscos frescos e sabores mediterráneos nunha combinación gañadora!

Dourada guisada con mexillóns e patacas

Reproducir vídeo
Descobre como preparar un prato exquisito de dourada guisada con mexillóns e patacas. Non te perdas esta receita que combina mariscos frescos e sabores mediterráneos nunha combinación gañadora!

Ingredientes

Elaboración

  1. Pelamos as patacas e cocémolas.
  2. Tras pelar os allos, picámolos. Cortamos o perexil.
  3. Cortamos os tomates e os trituramos.
  4. Lavamos e limpamos os mexillóns, para posteriormente cocelos co viño branco. Manterémolos na pota ata que os mexillóns ábranse .
  5. Pelamos os lagostinos e cocémolos durante aproximadamente 15 minutos.
  6. Salpimentamos a dourada ao gusto. Salteamos os filetes de dourada nunha cazola con aceite, durante aproximadamente 1 minuto por cada lado do filete. Retiramos e reservamos.
  7. Para a elaboración do sofritido que acompañará á dourada, refogamos a cebola nunha tixola ata que estea dunha cor transparente. Engadiremos o allo picado e o pemento doce. Removemos, e posteriormente engadimos o tomate que elaboramos previamente. Coceremos durante 10 minutos.
  8. Incorporamos a dourada, as patacas, os mexillóns e os lagostinos. Coceremos durante 5 minutos máis e colocamos o perexil cortado. E… lista para comer!

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas