Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Cabala en papillote

Vídeo receita. Con esta técnica conseguimos obter todo o sabor das verduras.

Cabala en papillote

Reproducir vídeo
Vídeo receita. Con esta técnica conseguimos obter todo o sabor das verduras.

Ingredientes

Elaboración

  1. Cun pelapatatas cortamos a cabaciña e a cenoria en tiras. Cortamos tamén media cebola en toros.
  2. Poñemos papel de forno nunha bandexa de forno, de maneira que sobre por ambos os lados. Engadimos as verduras e aderezámolas con aceite de oliva e sal. Engadimos unha cabala limpa e uns toros de lima ou limón, e aceite e sal.
  3. Engadimos unha cabala limpa e uns toros de lima ou limón, e aceite e sal.
  4. Pechamos selando ben todos os bordos. As verduras e a cabala faranse cos seus mollos propios.
  5. Enfornamos durante uns 15 minutos a 200ºC.
  6. Servimos coas verduriñas.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas