Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Bandexa de canapés de gambas

Un clásico, mesmo en Nadal, sobre pan tostado ou toro de cabaciña.

Bandexa de canapés de gambas

Un clásico, mesmo en Nadal, sobre pan tostado ou toro de cabaciña.

Ingredientes

  • 200g de gambas peladas conxeladas
  • pan tostado en formato mini biscottes
  • 1 cabaciña
  • Crema de queixo de untar cremoso
  • Sal
  • ceboliño

Elaboración

  1. Imos preparar unha bandexa de canapés de gambas tradicionais, pero a metade farémolas sobre pan tostado e a outra metade, sobre unha cama de cabaciña.
  2. Primeiro, entón, cortamos a cabaciña en toros. A continuación fritímolas nunha tixola cun pouquiño de aceite de oliva e sal. Reservamos.
  3. Collemos as gambas peladas e cocémolas con sal.
  4. Deixamos arrefriar e reservamos.
  5. Preparamos os canapés. Nunha bandexa imos colocando pan tostado en formato mini biscotte e tamén os toros de cabaciña. Engadimos a crema de queixo para untar, ao gusto, unha gamba e ceboliño picado.
  6. Xa están listas para degustar.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas