Para realizar este prato podemos cociñar pasta sen glute, integral ou tradicional. A que prefiras. Con todas elas queda un prato saboroso e moi nutritivo.
Para realizar este prato podemos cociñar pasta sen glute, integral ou tradicional. A que prefiras. Con todas elas queda un prato saboroso e moi nutritivo.
Cocemos o brócoli con abundante auga con sal durante uns tres minutos e reservamos.
Levamos novamente a auga a ebulición e cocemos a pasta seguindo o tempo de cocción indicado polo fabricante. Retiramos unhas culleradas da auga da cocción antes de escorrer a pasta.
Picamos as améndoas e tostámolas a lume medio nunha tixola, removendo e vixiando para que non se queimen. Unha vez douradas, baixamos o lume e engadimos os 40 gramos de manteiga, o brócoli xa cocido e zume de limón.
Agregar a pasta cocida e tres ou catro culleradas da auga de cocción. Salpimentamos e integramos ben todos os elementos.
Servimos cunhas ralladuras de pel de limón por encima.