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imagen donde se observa la receta de arroz con rape, langostinos y gambas. Propuesta de presentación.
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Arroz con rape, gambas e langostinos

Un prato clásico da nosa gastronomía que sempre sae ben. Aúna os mellores sabores do mar: o rape negro, e as colitas de gambas e lagostinos.

Arroz con rape, gambas e langostinos

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Un prato clásico da nosa gastronomía que sempre sae ben. Aúna os mellores sabores do mar: o rape negro, e as colitas de gambas e lagostinos.

Ingredientes

Elaboración

  1. Cortamos a cola de rape en anacos e salpimentamos. A continuación, fritímolos nunha tixola con aceite de oliva. Retiramos e reservamos.
  2. Pelamos as gambas e salteamos na tixola. Reservamos. Repetimos o proceso cos langostinos.
  3. Laminamos o allo e picamos a cebola. Posteriormente, pasamos ambos á tixola cun chorriño de aceite de oliva. Esperamos a que se douren, e engadimos o tomate frito. Removemos.
  4. Engadimos o arroz bomba e o perexil. Removemos.
  5. Vertemos o caldo de peixe, o cal quentamos previamente. Cocemos a lume baixo durante aproximadamente 15 minutos.
  6. Pasado este tempo, engadiremos o rape, as gambas e os lagostinos. Por último, cocerémolos durante outros 2 minutos.
  7. Apagamos o lume e deixámolo repousar durante un par de minutos… e xa está listo para servir!

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