Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Polos de mango, plátano e frambuesas

Prepara uns polos refrescantes e cheos de sabor, con esta receita de polos de mango, plátano e frambuesas. Ideal para nenos e adultos, esta sobremesa é fácil de preparar encantarache!

Polos de mango, plátano e frambuesas

Reproducir vídeo
Prepara uns polos refrescantes e cheos de sabor, con esta receita de polos de mango, plátano e frambuesas. Ideal para nenos e adultos, esta sobremesa é fácil de preparar encantarache!

Ingredientes

  • 1 mango
  • 1 plátano
  • 80 g de frambuesas
  • Esencia de vainilla
  • Zume de laranxa

Elaboración

  1. Comezaremos pelando o mango e cortando a pulpa en pequenos cadrados, que pasaremos a batedora e trituraremos. O resultado será unha especie de puré, sen filamentos nin grumos. Opcionalmente, podemos engadir esencia de vainilla.
  2. Pelamos e cortamos en anacos o plátano, para posteriormente pasalo á batedora e triturar.
  3. Nun recipiente aparte, engadiremos as frambuesas e o zume de laranxa. Trituramos a mestura. O resultado será unha salsa espesa.
  4. Colocaremos ambas mesturas nos nosos moldes para xeado. En primeiro lugar, colocaremos a mestura de frambuesas, e posteriormente a de mango e plátano.
  5. Colocamos no conxelador durante, polo menos, 2 horas.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas