Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Tenreira galega con fideos chineses

Video Receita: Un prato moi típico da cociña tradicional chinesa con carne de vacún de primeira calidade.

Tenreira galega con fideos chineses

Reproducir vídeo
Video Receita: Un prato moi típico da cociña tradicional chinesa con carne de vacún de primeira calidade.

Ingredientes

    • 250 g de croca-cadeira de Tenreira Galega
    • 100 ml de viño branco
    • 100 ml de salsa de soia
    • 1 dente de allo
    • 1 cullerada de maicena
    • 2 paquetes de fideos chineses
    • 1 pemento verde
    • 1 pemento amarelo
    • 50g anacardios

Elaboración

  1. Nun bol poñemos a croca-cadeira de Tenreira Galega que cortaramos en tiras, engadimos 100ml de viño branco, 100ml de salsa de soia, 1 dente de allo e 1 cullerada de maicena ou fariña de millo e deixamos marinar durante 30 minutos.
  2. Nun cazo con auga ao lume cocemos 2 paquetes de fideos chineses e reservamos.
  3. Partimos 1 pemento verde e outro amarelo. Deixamos pochar. Nunha tixola, douramos os 50 gr de anacardios e reservamos.
  4. Engadimos a tenreira e cociñamos durante 5 minutos.
  5. Acompañamos cos fideos chineses e unha pouco da auga de cocer os fideos.
  6. Acompañamos cos fideos chineses e unha pouco da auga de cocer os fideos.
  7. Mesturamos ben e servimos.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas