Prepara esta receita que o ten todo para triunfar: produtos de tempada, fácil de facer e gran versatilidade.
Cocíñao só ou acompáñao coa túa guarnición favorita: arroz, pasta… combinará á perfección!
Prepara esta receita que o ten todo para triunfar: produtos de tempada, fácil de facer e gran versatilidade.
Cocíñao só ou acompáñao coa túa guarnición favorita: arroz, pasta… combinará á perfección!
Lavamos e secamos os champiñóns. Cortámolos pola metade e os salteamos nunha tixola cunha cullerada de aceite de oliva. Cando estean dourados e sen líquido, reservamos.
Cortamos a peituga de polo en dados e cociñámolos nunha tixola con aceite de oliva.
Pelamos a cebola e o allo. Cortamos a cebola en toros finos e picamos o allo. Posteriormente, engadimos todo ao polo e removemos ben. Cociñamos ata que a cebola estea transparente.
Engadimos o tomiño picado e o tomate (lavado e cortado en tiras). Removemos ben e cocemos durante aproximadamente 5 minutos.
A continuación, engadimos as castañas. Salpimentamos ao gusto e tapamos para cocer a lume lento durante 15 minutos.
Por último, engadimos os cogomelos. Cocemos durante outros 4 minutos. E listo! Lembra que este prato combina á perfección coa túa guarnición favorita.