Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Dourada ao forno enche de champiñóns

Outra forma de preparar a dourada ao forno, tamén rica e saudable, acompañada de tomates e champiñóns.

Dourada ao forno enche de champiñóns

Reproducir vídeo
Outra forma de preparar a dourada ao forno, tamén rica e saudable, acompañada de tomates e champiñóns.

Ingredientes

  • 1 dourada en 2 lombos
  • 400g de champiñóns
  • Aceite de oliva virxe extra
  • 4 tomates cherrys
  • sal
  • Patacas

Elaboración

  1. Salgamos os dous lombos da dourada con pel e reservamos.
  2. Cortamos os champiñóns e os salteamos nunha tixola con tres culleradas de aceite de oliva e un dente de allo moi picado. Reservamos.
  3. Nunha bandexa de forno colocamos un lombo de dourada coa pel abaixo. Cubrímolo cos champiñóns, procurando ocupar toda a superficie e cubrimos co outro lombo de dourada.
  4. Enfornamos durante 15 minutos a 180ºC con calor arriba e abaixo. Apagamos o forno e deixamos repousar dentro outros tres ou catro minutos para que se reparta ben a calor por toda a dourada.
  5. Servimos coa guarnición elixida que pode ser uns tomates cherry, patacas ou mesmo arroz en branco.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas