Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Aneis rebozados

Utilizaremos aneis de pota, un prato rico e moi económico.

Aneis rebozados

Utilizaremos aneis de pota, un prato rico e moi económico.

Ingredientes

  • 600g aneis de pota
  • 2 ovos
  • 100g fariña, pode ser Maizena tamén
  • 1 limón
  • Sal
  • Aceite de oliva suave

Elaboración

  1. Salgamos as argolas e poñémolas nun escorrido para que perdan a auga.
  2. Batemos dous ovos e poñemos a fariña nun prato. Enfariñamos os aneis. Primeiro pasámolos pola fariña e despois polo ovo.
  3. Poñemos nunha tixola abundante aceite de oliva suave e a lume forte imos fritindo os aneis, removéndoos para evitar que se peguen entre se.
  4. Sacámolos nun prato con papel absorbente e servimos.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas