Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Mantel a cuadros rojos en el que se puede ver un plato de salmón con patatas y salsa de miel.
Reproducir vídeo

Salmón ao forno con salsa de mel e mostaza

Prepara esta deliciosa receita e descobre como o mel e a mostaza combinan á perfección co salmón realzando o seu sabor!

Salmón ao forno con salsa de mel e mostaza

Reproducir vídeo
Prepara esta deliciosa receita e descobre como o mel e a mostaza combinan á perfección co salmón realzando o seu sabor!

Ingredientes

Elaboración

  1. Prequentamos o forno a 180ºC.
  2. Colocamos os filetes de salmón nunha bandexa de forno e sazonamos con sal e pementa ao gusto.
  3. Mesturamos a mostaza en gran co mel para o aderezo. Despois esparexemos o salmón co aderezo.
  4. Pelamos as patacas e cortámolas en toros finos. Posteriormente, colocámolas sobre a bandexa de forno, a cal teremos untado con manteiga previamente. Encima da capa de patacas, colocarémoslle queixo relado ao gusto por encima.
  5. Batemos un ovo nun bol e engadimos a nata, o leite e un pouco de sal. Esparexemos a mestura na bandexa.
  6. A continuación, engadimos outra capa de queixo relado.
  7. Introducimos o salmón e as patacas gratinadas ao forno. O salmón necesitará 15 minutos ao forno, mentres que as patacas gratinadas tardarán aproximadamente 1 hora.
  8. Servir e gozar!

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas