Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Xeado caseiro de mango

San e saboroso e en tan só 10 minutos. Anímache a preparalo.

Xeado caseiro de mango

San e saboroso e en tan só 10 minutos. Anímache a preparalo.

Ingredientes

Elaboración

  1. No vaso dunha batedora, poñemos un mango pelado e partido, un bo chorro de zume de limón, unha cullerada de mel, 50g de azucre branco, un chisco de sal e nata líquida. Batemos todo moi ben.
  2. Metémolo na neveira e deixamos arrefriar durante 2 horas.
  3. Cando se cumpriu ese tempo, abrimos e o vertamos noutro recipiente estilo tupper.
  4. Removemos a mestura de cando en vez. Deixamos conxelar outras 4 horas.
  5. Servimos. De topping podemos usar unha ralladura de coco, uns arandos frescos ou un sirope de chocolate, ao gusto.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas