Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Champiñóns recheos de allo porro e queixo azul

Goza desta sinxela e deliciosa receita con champiñóns de tempada.

Champiñóns recheos de allo porro e queixo azul

Goza desta sinxela e deliciosa receita con champiñóns de tempada.

Ingredientes

Elaboración

  1. Limpamos os champiñóns, retirando os pés e restos de terra. Cortamos o oco de cada champiñón para facelo máis grande e que caiba máis recheo. Salpimentamos e reservamos.

  2. Lavamos e secamos ben o allo porro, cortamos ao longo e picamos en tiras finas a parte branca. Quentamos un pouco de aceite de oliva virxe extra nunha tixola e pochamos o allo porro a lume suave ata que estea tenro e lixeiramente dourado.

  3. Agregamos a fariña e removemos ata que quede integrado antes de engadir o leite. Removemos e cocemos uns minutos ata espesar.

  4. Para seguir desmenuzamos o queixo azul e engadímolo á mestura anterior. Volvemos a salpimentar ao gusto e retiramos do lume.

  5. Enchemos os champiñóns coa mestura e cocemos no forno, prequentado a 200º C con calor arriba e abaixo, durante dez minutos. Servimos inmediatamente espolvoreados cun pouco máis de queixo azul e pementa negra.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas