Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Salchichas momia para o Samaín

Unha forma divertida de «disfrazar» ás clásicas salchichas. Unha proposta distinta para o Samaín

Salchichas momia para o Samaín

Unha forma divertida de «disfrazar» ás clásicas salchichas. Unha proposta distinta para o Samaín

Ingredientes

Elaboración

  1. Prequentamos o forno a 180º C.
  2. Estiramos a masa e ímola cortando en tiras. Envolvemos cada salchicha con esa tira e deixamos un oco para a cara nuns dos extremos.
  3. Colocámolas nunha bandexa do forno e pintámolas cun pincel e ovo batido. Enfornamos a 200º C durante 15 minutos.
  4. Sacámolas e deixamos arrefriar.
  5. Colocámoslles uns ollos doces e acompañamos de ketchup e mostaza.
  6. Truco ou trato? Feliz Samaín!

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas