Ir o contido
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Facebook-f
Instagram
Tiktok
Youtube
Linkedin-in
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Menu
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Inicio
>
Recetas
>
Fabada tradicional asturiana
Legumes e hortalizas
Fabada tradicional asturiana
Baixa
180 min
6 PERS
Un plato de cuchara de los más típicos de la cocina tradicional española.
Legumes e hortalizas
Fabada tradicional asturiana
Baixa
180 min
6 PERS
Un plato de cuchara de los más típicos de la cocina tradicional española.
Ingredientes
500g de
alubias
2
compangos
asturianos de 250g: 2 chorizos, 2 morcillas y 2 pancetas
Agua
Sal
1 cebolla
Hebras de azafrán
Elaboración
Dejamos a remojo la noche anterior las alubias, por lo menos 12 horas.
Ponemos en una olla las alubias con agua y llevamos a ebullición.
A continuación, añadimos los 2 compangos compuestos por 2 chorizos, 2 morcillas y 2 pancetas.
Añadimos una cebolla y un poco de sal y las hebras de azafrán.
Bajamos el fuego y dejamos cocer durante 180 minutos. De vez en cuando removemos.
Probamos y una vez que están tiernas, retiramos y servimos.
Inicio
>
Recetas
>
Fabada tradicional asturiana
RECEITAS RELACIONADAS
Receitas relacionadas
Salmón a la toscana, con espinacas y tomates secos
Baixa
30 minutos
4 Pers
Pescados e mariscos
Ensalada de alga wakame, quinoa y tomates cherry
Baixa
35 minutos
4 Pers
Ensaladas
Costeletas de porco con peras caramelizadas
Baixa
25 minutos
4 Pers Pers
Carne, porco e coello
Ás de polo coa fritideira de aire
Baixa
20 minutos
4 Pers
Carne, aves
Potaxe de garavanzos con espinacas ao pemento
Baixa
30 min
4 Pers
Legumes e hortalizas
,
Pascua
Baba ganoush (hummus de berenjena) con tahín
Baixa
20 min
4 Pers
Entrantes
,
Legumes e hortalizas
Ensalada de garavanzos, atún e brócoli
Baixa
10 min
2 Pers
Ensaladas
,
Legumes e hortalizas
Calabacines rellenos con arroz
Baixa
40 min
4 Pers
Legumes e hortalizas
Hummus de garbanzos con tahín (tahini)
Baixa
20 min
4 Pers
Entrantes
,
Legumes e hortalizas
Verduras asadas al horno
Baixa
40 min
4 Pers
Legumes e hortalizas
«Calabacettis» con salsa pesto e tomates cherry
Baixa
15 min
4 Pers
Legumes e hortalizas
Callos
Baixa
180 min
4 Pers
Legumes e hortalizas
Subscríbete as nosas novidades e ofertas
Correo electrónico
Código postal
ACEPTACION
Lin e acepto a
política de privacidade
Rexístrese
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística