Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Os profesionais Froiz de charcutería fórmanse no secadoiro de xamóns de Coren

Dentro do plan de formación que a empresa Froiz realiza anualmente, enmárcanse estas visitas-taller ás instalacións de empresas fabricantes de marcas líderes.

É o caso da empresa Coren, onde os profesionais Froiz de charcutería teñen a oportunidade de coñecer en profundidade as instalacións onde se secan os xamóns da gama Selecta El de Castañas

O obxectivo é que os/as charcuteros/as Froiz coñezan en detalle o produto que prescriben e as súas calidades organolépticas e nutricionais para dar maior e mellor información ao cliente. Durante a visita descobren os distintos procesos de calidade e os estritos controis de seguridade alimentaria que levan a cabo durante todo o proceso de secado do xamón, desde que se recibe en planta ata a súa distribución aos distintos puntos de venda.

Ademais, asisten a un curso-taller de deshuesado, onde un mestre jamonero ensínalles como desosar correctamente as distintas pezas do xamón para manter toda a súa frescura e sabor e evitar o desperdicio de produto.

Nunha empresa de servizo e atención ao cliente como é Froiz, o capital humano é o noso principal activo, por iso é polo que se inviste na formación dos distintos equipos de traballo. Durante o ano 2022 investiuse na formación do persoal de España e Portugal un total de 25.435 horas. As accións formativas tiveron como temáticas: seguridade e saúde, prevención de riscos laborais, manipulación de alimentos, primeiros auxilios, xestión do punto de venda, cadea de frío positiva e negativa, servizo e atención ao cliente, perecedoiros e merchandising.

En Froiz traballamos para fomentar o desenvolvemento de negocio cun equipo motivado e comprometido coa cultura empresarial e, por suposto, cunha clara vocación cara á calidade, o servizo e a atención ao cliente.

COMPARTIR

Subscríbete as nosas novidades e ofertas